Testimonials

 "Wij  zijn  bijzonder  tevreden  met  het  advies  van  Tamara  om  te  kiezen  voor  de  vouwgordijnen  van  Belgische  firma  Inside.  De  vouwgordijnen  hebben  een  hoge kwaliteit, 10  jaar  garantie, staan  heel  strak  en  hebben  een  luxe  uitstraling. Ze  passen  zowel  in  een  modern  als  in  een  new  classic  interieur. De  vriendelijke  en personlijke  service  van  Aad  en  Tamara  verdienen  een  compliment."

Anne

                                

“Ik had meteen een leuke klik met mevrouw Kramer. Ze dacht goed met ons mee en we kwamen tot een oplossing die binnen ons budget paste. Omdat meneer Kramer het zelf kwam opmeten, hoefde ik me niet druk te maken of ik het zelf goed gedaan had. Ook het leggen was enorm snel en vakkundig gedaan. De gordijnen zijn ook overdag heel verduisterend en houden veel warmte tegen. Ik ben heel tevreden!”

C. Vink uit Rotterdam

referentie1

Twee woonkamers van klanten waarvoor Jacké Woonmode de gordijnen en de vloerbedekking heeft geleverd.

U bent op zoek naar gordijnen, vloerbedekking, wandbekleding. Er is een grote kans dat u niet weet waar te beginnen. Jacke Woonmode kan met zijn ervaring en expertise teleurstellingen voorkomen en u een product bieden dat perfect is in zowel kwaliteit als creativiteit.

 Op basis van door u gestuurde fotos van verfstalen, kussentjes van de bank, foto’s etc. kunnen we prachtige combinaties maken met onze producten die geheel passen bij uw smaak, stijl en al vaststaanden kleuren in uw interieur. Buiten uw eigen ideeën zullen wij u ook andere verrassende mogelijkheden voorstellen.

Daarna bieden tevens de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis te maken. Wij kunnen dan samen met u uw gehele interieur bekijken en uitgezochte stalen daarmee vergelijken. Er kan dan ook gemeten worden. U kunt op ieder moment een offerte krijgen. Er wordt rekening gehouden met ieders budget en bepalen van te voren de levertijd.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunnen we aan de slag. Bovendien kan er gekozen worden om het complete product bij u te laten plaatsen.We hebben  in  onze  dienst  de beste specialisten in stoffering, behangen, sauzen, schilderen, stucen.