1. Bezorgkosten 
De Bezorgkosten zijn niet inbegrepen in de bij de artikelen vernoemde prijzen. De bezorgkosten binnen Nederland tot 10 kg bedraagt € 7,95. Van 10 tot 30 kg € 11,95. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

2. Levertijd
De levertijd van onze artikelen is doorgaans, na het ontvangen van de betaling, binnen 3 werkdagen. Indien een artikel tijdelijk uitverkocht is, brengen wij u hiervan per e-mail of per telefoon van op de hoogte.

3. Bezorgen 
De artikelen zullen per TNT bij u bezorgd worden.

4. Betaling
Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW. Het verschuldigde bedrag dient vooruit betaald te worden. U kunt dit doen door het bedrag zelf over te maken, maar ook direct op de website gebruik te maken van IDEAL. Met IDEAL kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. IDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van IDEAL. Controle en overzicht op de betaling.

6. Factuur 
Uw factuur ontvangt u direct na uw bestelling per e-mail, na ontvangst van uw betaling ontvangt u per e-mail een ontvangst/betalingsbewijs.