U bent op zoek naar gordijnen, vloerbedekking, wandbekleding. Er is een grote kans dat u niet weet waar te beginnen. Jacke Woonmode kan met zijn ervaring en expertise teleurstellingen voorkomen en u een product bieden dat perfect is in zowel kwaliteit als creativiteit.

 Op basis van door u gestuurde fotos van verfstalen, kussentjes van de bank, foto’s etc. kunnen we prachtige combinaties maken met onze producten die geheel passen bij uw smaak, stijl en al vaststaanden kleuren in uw interieur. Buiten uw eigen ideeën zullen wij u ook andere verrassende mogelijkheden voorstellen.

Daarna bieden tevens de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis te maken. Wij kunnen dan samen met u uw gehele interieur bekijken en uitgezochte stalen daarmee vergelijken. Er kan dan ook gemeten worden. U kunt op ieder moment een offerte krijgen. Er wordt rekening gehouden met ieders budget en bepalen van te voren de levertijd.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunnen we aan de slag. Bovendien kan er gekozen worden om het complete product bij u te laten plaatsen.We hebben  in  onze  dienst  de beste specialisten in stoffering, behangen, sauzen, schilderen, stucen.